Dane v pohode: vaši partneri pre účtovníctvo a finančné riešenia


Účtovníctvo Galanta: Profesionálne účtovné služby v Galante

 


 


 

V danevpohode.sk, v rámci Taxes Group s.r.o., sme viac než len obyčajní účtovníci. Naša firma tvorí skúsený tím odborníkov s rokmi praxe v oblasti financií, účtovného poradenstva a účtovníctva. S našou vášňou a individuálnym prístupom sme schopní poskytovať klientom vysoko kvalitné služby a stratégie na riešenie ich podnikateľských výziev. Ponúkame ONLINE, OSOBNÉ a FLEXIBILNÉ riešenia. 

 

Naše služby zahŕňajú:

Rekonštrukciu účtovníctva: kde spolupracujeme s odborníkmi ako je poisťovací sprostredkovateľ a advokátske kancelárie

 

Spracovanie účtovníctva: Od vedenia peňažného denníka a pokladničnej knihy až po kompletné vedenie účtovnej dokumentácie, sme tu, aby sme vám uľahčili každodenné finančné procesy. Vďaka našej expertíze môžete mať istotu, že vaše účtovníctvo bude v spoľahlivých rukách.

 

Účtovné poradenstvo: S komplexným účtovným poradenstvom vám pomôžeme optimalizovať vaše daňové povinnosti a minimalizovať riziká. Vďaka našim znalostiam a skúsenostiam vám vieme poradiť v otázkach ako daňové záväzky, odpočty, a daňové priznanie DPH.

 

Finančné analýzy: Poskytujeme detailné finančné analýzy, ktoré vám pomôžu lepšie porozumieť vašej finančnej situácii a identifikovať príležitosti na zlepšenie výkonnosti vášho podnikania.

 

Spracovanie miezd: Efektívne a spoľahlivo spracujeme platobné údaje pre vašich zamestnancov, čím vám ušetríme čas a zabezpečíme presné výplaty.

 

Výkazy: Pripravíme všetky potrebné výkazy a reporty, aby ste mali prehľad o svojom podnikaní a boli pripravení na stretnutia s úradmi a bankami.

 

Spracovanie účtovných dokladov a archiváciu.

 

Nachádzame sa na adrese: Z.Kodalya 788, Galanta, Slovakia.

 

Naša široká ponuka služieb zahŕňa:

JEDNODUCHÉ ÚČTOVNÍCTVO

PODVOJNÉ ÚČTOVNÍCTVO

PAUŠÁLNE SLUŽBY

OSTATNÉ SLUŽBY

 

Nájdete nás aj na Facebooku, kde môžete získať ďalšie informácie a sledovať naše novinky.