Vitajte v našom svete spojovacích technológií!


                                               Spojte svoje projekty s pevnými spojmi - Ponúkame široký výber lepidiel a príslušenstva pre každú potrebu!

 

                                                             

 

Predstavte si remeselníka, ktorý v dielni dolaďuje každý detail, aby vytvoril dokonalý výrobok. Každá súčiastka má svoje miesto a každé spojenie musí byť bezchybné. Vďaka našim inovatívnym produktom, ktoré vám prinášame na našom eshope, je to možné.

3D Tlač

Začnite novú éru tlače tretieho rozmeru s našimi kvalitnými materiálmi a príslušenstvom, ktoré vám umožnia realizovať vaše nápady do skutočnosti.

 

Aktivátory a primery

Pre dosiahnutie dokonalého spoja je nevyhnutné začať správne. Naše aktivátory a primery zabezpečia optimálnu adhéziu a pevnosť vašich spojov.

 

Zaisťovanie skrutiek

Skladanie konštrukcií alebo oprava vozidiel, spoľahnite sa na naše produkty pre bezpečné a pevné upevnenie skrutiek.

 

Utesňovanie závitových spojov

Koniec starostiam s únikmi a netesnosťami. Naše výrobky na utesnenie závitových spojov vám zaručia bezpečnosť a spoľahlivosť.

 

Sekundové Lepidlá

Rýchle a silné spoje za pár okamihov. S našimi sekundovými lepidlami dosiahnete profesionálne výsledky bez zdržania.

 

Upevňovanie ložísk a valcových dielov

Zaručte dlhú životnosť a bezproblémový chod vašich strojov s našimi produktami pre upevnenie ložísk a valcových dielov.

 

Hybridné lepidlá

Spojovanie rôznorodých materiálov nikdy nebolo jednoduchšie. S našimi hybridnými lepidlami dosiahnete silný a odolný spoj bez kompromisov.

 

Konštrukčné lepidlá

Staviate niečo nové? Naše konštrukčné lepidlá vám pomôžu spojiť všetky dielčie časti dohromady a vytvoriť pevnú a odolnú konštrukciu.

 

Opravárenské kovové a metal sety

Opravy kovových častí neboli nikdy jednoduchšie. S našimi opravárenskými kovmi a metal sety obnovíte funkčnosť a vzhľad poškodených dielov.

 

Naše rôznorodé spôsoby dopravy vám umožňujú zvoliť si to, čo vám najviac vyhovuje: osobný odber na predajni, spoľahlivé doručenie prostredníctvom Slovenskej pošty alebo rýchle a efektívne doručenie kuriérom GLS.

Pre ďalšiu pohodlnosť vám ponúkame viacero možností platby: môžete uhradiť svoj nákup v hotovosti, využiť službu dobierky alebo jednoducho vykonať platbu bankovým prevodom.

Okrem našej širokej ponuky produktov vám poskytujeme aj príslušenstvo, ktoré vám pomôže dosiahnuť profesionálne výsledky: od plošného tesnenia a čistenia až po autoopravárstvo a okamžitú pomoc. V našej ponuke nájdete aj kvalitné príslušenstvo od značiek LOCTITE, TEROSON a PATTEX, ktoré vám umožnia dosiahnuť silné a spoľahlivé spoje.

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás každý pracovný deň od 7:00 do 15:30. Ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty a tešíme sa na možnosť spolupracovať s vami!