Spoľahlivá doprava a pohodlné vozidlá v Pezinku: VIP TRANS 19 a HM RENT.SK


Vaši partneri pre bezpečnú a komfortnú prepravu osôb a prenájom vozidiel

 

Radi by sme vám predstavili naše jedinečné služby dopravy osôb v Pezinku a okolí, ako aj možnosť prenájmu vozidiel na ulici Dona Sandtnera 21 pod záštitou spoločnosti VIP TRANS 19 a novú súčasť, HM RENT.SK.

 

VIP TRANS 19 - Vaša Non-stop Taxislužba v Pezinku

Ste v Pezinku a potrebujete spoľahlivú a rýchlu dopravu kedykoľvek? My sme tu pre vás! Sme non-stop taxislužbou, ktorá vám poskytuje pohodlnú dopravu 24/7. Naši skúsení vodiči dobre poznajú Pezinok a okolie, čím zabezpečujú rýchly a efektívny presun od bodu A do bodu B. Vaša bezpečnosť je pre nás prioritou, preto sú naše vozidlá pravidelne udržiavané. Sme tu pre vás, nech už ide o nočný presun alebo ranný let!

Nástupné: 1€ Minimálne jazdné: 3,50€ Sadzba: 1,1€/km

 

HM RENT.SK - Prenájom Pohodlných a Komfortných Vozidiel

Naša požičovňa vozidiel HM RENT.SK vám ponúka pohodlné a komfortné vozidlá na ulici Dona Sandtnera 21 v Pezinku. V našej ponuke nájdete Renault Trafic Bus a Mercedes Bens V-klasse, ktoré vám zabezpečia komfort a bezpečnosť počas jazdy kamkoľvek sa vyberiete. Ponúkame aj medzinárodný transfer na letiská, firemné akcie či akékoľvek iné príležitosti podľa vašich požiadaviek. Naši šoféri majú dlhoročné skúsenosti v oblasti prepravy osôb, a preto môžete spoľahnúť na kvalitu a spoľahlivosť našich služieb.

 

 

Kontaktujte nás!

Chcete využiť naše služby alebo sa informovať o cenách? Neváhajte nás kontaktovať telefonicky na +421 914 234 765 alebo e-mailom na info@hmrent.sk. Viac informácií nájdete aj na našej webovej stránke www.hmrent.sk.

 

Veríme, že naše služby vám poskytnú vysokú úroveň komfortu a spokojnosti. Tešíme sa na spoluprácu s vami!

S pozdravom, VIP TRANS 19 a HM RENT.SK