Dynamika vo svete poľnohospodárskej a lesníckej techniky


Čo ponúka spoločnosť DAMO Slovakia s.r.o. vo svete poľnohospodárskej a lesníckej techniky?

 

Prečo by sme mali venovať pozornosť poľnohospodárskej, lesníckej a komunálnej technike? Práve tieto stroje tvoria základ moderných poľnohospodárskych a lesníckych operácií, a ich servis a predaj sú kľúčové pre efektívne a bezproblémové fungovanie. Medzi renomované značky patrí aj PÖTTINGER, ktorá ponúka širokú škálu strojov vrátane zberačov krmovín, žacích strojov, lisov a ovíjačiek a ďalších. Tieto stroje sú navrhnuté s dôrazom na výkonnosť, spoľahlivosť a efektívnosť, aby vyhoveli potrebám moderných poľnohospodárov a lesníkov.

 

V rámci traktorov je značka SAME jednou z popredných vo svojom odvetví. Vyrábané sú v nadnárodnom koncerne SAME DEUTZ-FAHR GROUP, ktorý združuje tradíciu, kvalitu a skúsenosti viacerých európskych výrobcov. Výsledkom je široká paleta traktorov, ktoré sú poháňané spoľahlivými motormi DEUTZ, vybavené prevodovkami ZF a hydraulickými systémami od BOSCH. Kabíny traktorov SAME sú ergonomicky navrhnuté pre maximálny komfort a ich dizajn je atraktívny a funkcionalitou premyslený. Investície do vývoja produktov sú neustále, čo zaručuje užívateľom kvalitne vyrobené stroje so zvýšenou funkčnosťou a užívateľským komfortom.

 

Okrem traktorov je tiež dôležité zvážiť výhody štvorkoliek, ako sú modely KINGCOBRA, QUADRIFT a GLADIATOR. Tieto štvorkolky poskytujú vysoký výkon a spoľahlivosť, čo ich robí ideálnymi pomocníkmi v rôznych poľnohospodárskych a lesníckych operáciách. Ich robustná konštrukcia a schopnosť prispôsobiť sa rôznym terénom ich robia nenahraditeľnými nástrojmi pre každodenné práce v teréne.

Všetko, čo potrebujete pre svoje poľnohospodárske, lesnícke a komunálne potreby, nájdete na jednom mieste - na stránke alebo v ponuke spoločnosti DAMO Slovakia s.r.o., sídliacej na adrese Trenčianske Stankovce 3044.